Find dine næste briller hos OPTIQ i Haderslev

Briller er fantastiske i deres evne til at korrigere fejl og mangler i vores syn. Ved hjælp af forskellige typer af krumninger i glassene, rettes op på de ting, dine øjne ikke selv er i stand til at korrigere for. Briller er derfor i høj grad en individuel sag, der skal passe til den enkelte person. Det er noget, vi hos OPTIQ i Haderslev går højt op i.

Professionel vejledning, når du skal have nye briller

Vi går højt op i at tilbyde professionel vejledning i høj kvalitet, når du kommer til os i forbindelse med et behov for nye briller. Hvad end det er første gang, du skal have et par, eller du i længere tid har brugt briller, sætter vi altid god tid af til at hjælpe dig, og finde ud af, hvad du har brug for. Dette gør vi blandt andet både ved at hjælpe i form af forskellige stile indenfor briller, man selvfølgelig også ved at teste dine øjne: På den måde ved vi præcis, hvilken styrke du skal have.

OPTIQ i Haderslev garanterer et bredt udvalg

I OPTIQ i Haderslev er det vigtigt for os, at du kan finde briller, der passer til dig og dit ansigt. Udover at tilpasse brillerne og deres glas perfekt til dit syn, er det derfor også essentielt for os at have et bredt udvalg. På den måde har vi noget til næsten enhver smag, så du altid vil kunne finde noget, der passer til dit ansigt og til dine præferencer.

Vi elsker en åben dialog, hvorfor du altid kan lufte dine tanker for os, når du er nede for at prøve briller. Leder du for eksempel efter en bestemt stilart, eller har du en idé om, hvad du helst vil undgå, hjælper vi med dette.