Få foretaget en hos OPTIQ i Haderslev

Synsprøver er vigtige at få taget. Det er nemlig både dem, der peger på, hvorvidt du har brug for at få korrigeret dit syn, samt dem, der bestemmer hvilken styrke, du i så fald skal have. Vi foretager naturligvis gode og præcise synsprøver hos OPTIQ i Haderslev.

Sådan foregår en synsprøve

En synsprøve er hverken kompliceret eller ubehagelig, og tager faktisk heller ikke specielt lang tid. Hos os sætter vi præcis den rette mængde tid af til, at få et sikkert og præcist resultat, samt til at kunne gennemgå betydningen af dette sammen med dig. Hos os kan du derfor altid være tryg ved, at vi både har styr på dit syn og respekt for dig.

Som regel vil du opleve, at vi stiller nogle opklarende spørgsmål til din oplevelse af dit syn, enten før eller efter testen. Vi måler dine øjnes evne til at se ved hjælp af professionelt udstyr, og bruger desuden vores kvalificerede kompetencer til at sætte dig ind i resultaterne samt til at hjælpe dig videre, hvis det viser sig, at dit syn bør korrigeres.

Vi har også mulighed for at lave en OCT-scanning, tage fundus billeder og lave trykmåling af øjnene. Ligeledes tilbyder vi også svagsynsoptik.

OPTIQ i Haderslev sætter tid af til dig

Hos OPTIQ i Haderslev er det vigtigt for os, at den enkelte person er i fokus. Derfor sætter vi altid præcis den rette mængde tid af, når vi skal teste dine øjne med en synsprøve. For os er kommunikation nøgleord, og af den grund vil du opleve, at vi løbende fortæller, hvad der foregår. Desuden gennemgår vi efterfølgende resultaterne, så både du og vi får et godt indblik i, hvordan dine øjne fungerer.

Er du i tvivl om, hvorvidt dine øjne ser som de skal, kan du altid kommer forbi hos OPTIQ i Haderslev og på den måde finde ud af, hvorvidt der er problemer.