OPTIQ i Haderslev forklarer: Brilleglas tilpasset dine øjnes behov

Brilleglas er unikke og bør tilpasses præcis dine øjnes behov, så dit syn korrigeres korrekt. Udfordringer og fejl på dit syn rettes op med forskellige typer af krumninger på dine brilleglas – men hvad betyder det i praksis, og hvilke overordnede typer af brilleglas findes der?

Flere typer af brilleglas

Der findes naturligvis flere forskellige typer af brilleglas. Disse krummer forskelligt alt efter hvilke problemer, du oplever med dit syn. Nedenfor har vi beskrevet det i korte træk, så du kan få en forståelse for, hvordan dine briller virker.

  • Enkeltstyrkeglas er brilleglas med kun én gennemgående styrke. Er du eksempelvis langsynet, vil du have brug for briller med konvekse brilleglas. Det vil sige, at de buer udad. Omvendt vil brilleglas til dig, der er nærsynet, bule indad og dermed være konkave.
  • Flerstyrkeglas har forskellige felter med styrke og dermed mere komplekse. De er til dig, der har problemer med at se på flere forskellige afstande.

OPTIQ i Haderslev sørger for dine brilleglas

Hos OPTIQ i Haderslev sørger vi naturligvis for, at du får den rette type brilleglas til at forbedre og korrigere dit syn. Vi går nemlig op i, at du kommer til at se bedst muligt.