Mange og flotte brillestel hos OPTIQ i Haderslev

Hos OPTIQ i Haderslev elsker vi briller, og herunder naturligvis også brillestel. Selvom det er brilleglassene, der sørger for, at du kan se godt, er det i høj grad brillestellet, der sørger for, at du ser godt ud, når du selv eller andre betragter dig. Det rette brillestel til dit ansigt er derfor vigtigt for, at du er komfortabel og glad.

Brillestel i mange typer og former

Hos OPTIQ i Haderslev elsker vi ikke kun én type af brillestel, man snarere det væld af muligheder, de åbner op for. Af den grund forhandler vi naturligvis også et stort udvalg af forskellige typer af stel. Dette er fordi, vi ønsker at have noget til ethvert ansigt og enhver smag.

På listen nedenfor kan du se eksempler på nogle af de mange forskellige stile, man kan prøve, når man kigger brillestel. Du kan for eksempel bruge listen til inspiration, så du ved, hvad du kan holde øje med, når du er ude for at prøve forskellige brillestel på.

  • Brillestel i forskellige materialer: Er du for eksempel mere til stel af plastik, eller er det stellene af titanium, der trækker i dig?
  • Form og farve fås i et væld af forskellige typer. Er du for eksempel til det vilde statement eller det mere enkelte?
  • Tykkelse på stellet kan også variere meget. Hvor nogle er tynde og lette, har andre mere tyngde bag sig

Prøv dig frem hos OPTIQ i Haderslev

Hos OPTIQ i Haderslev har vi forståelse for, at det kan være en længere proces at skulle købe nye briller. Derfor opmuntrer vi til at give sig den tid, man har brug for, når man prøver forskellige brillestel på hos os. Det store udvalg gør desuden, at der er mange briller og muligheder at afprøve inden den afgørende beslutning.