OPTIQ i Haderslev guider dig: Find din stil

Der findes en hel verden af forskellige brilletyper og stile. Det kan både være svært at finde rundt i udvalget, men ikke mindst kan det være svært at finde rundt i din egen personlige stil. For hvad foretrækker du egentlig, når det handler om briller, og hvilke klæder mon dit ansigt bedst?

Find din stil med disse simple råd

Selvom det kan virke som en stor beslutning at finde de rette briller, kan man hjælpes på vej ved at have en idé om sin stil. Er du ikke sikker på, hvad din stil er i forhold til briller, kan du kigge med på den nedenstående liste. Her kan du finde inspiration til hvad nogle af de forskellige typer af briller indebærer – og dermed gøre op med dig selv, om det kunne være noget for dig eller ej.

  • Der findes både tykke stel eller tynde stel. Ønsker du for eksempel en let brille, der ikke er i fokus, er et tyndt stel vejen. Omvendt kan en mere bestandig brille give dit ansigt ekstra karakter.
  • Det er ofte smart at gøre op, om du for eksempel er til et væld af farver eller mere neutrale typer af farvning.
  • Seje former eller noget mere klassisk er også et spørgsmål, der kan være relevant at overveje. Vi naturligvis også med, hvilke brilletyper der klassisk set passer din ansigtsform.

Alle stile findes hos OPTIQ i Haderslev

Hos OPTIQ i Haderslev kan du finde briller indenfor stort set enhver stil. Af den grund anbefaler vi også, at du er kreativ, når du prøver vores briller på, og også udfordrer dig selv lidt. At finde sin stil handler nemlig ofte om mere end hvad man på forhånd tror fungerer: Det handler nemlig i høj grad også om, hvad der fungerer for dig i praksis.

DOWNLOAD STIL GUIDE