Hos OPTIQ i Haderslev kan du få briller til arbejde

Syn kan være meget komplekse, hvorfor mange mennesker har gavn af forskellige briller til forskellige formål. For eksempel skifter du med al sandsynlighed allerede mellem dine almindelige briller og dine solbriller efter behov: Men faktisk kan det også i høj grad være relevant at skifte til andre typer af briller i arbejdsøjemed.

Briller til arbejde er tilpasset dine behov

Ofte bruger vi vores øjne anderledes, når vi arbejder, sammenlignet med resten af vores daglige gøren og laden. Dette gælder i særlig grad for arbejde, der inkluderer meget skærmtid. Særligt ved denne type arbejde anstrenger mange nemlig deres øjne i en sådan grad, at det kan give gener af forskellig karakter og udstrækning.

Arbejde foran en skærm adskiller sig ofte utroligt meget fra resten af vores livsstil. Af den grund giver det mening at bruge briller til arbejde, der netop er tilpasset disse anderledes og oftere strengere vilkår for øjnene.

Hør mere om mulighederne for arbejdsbriller i OPTIQ i Haderslev

Vi tager hellere end gerne en snak sammen med dig, og finder i fællesskab ud af, hvorvidt du kunne have gavn af briller specifikt til arbejde. På den måde er der ofte gode fordele at hente.

Download brochure om skærmbriller:

DOWNLOAD BROUCHURE

Se mere på:

DANSK ERHVERVSOPTIK