Få foretaget en synsfeltscreening hos OPTIQ i Haderslev

En synsfeltscreening måler grænserne for dit synsfelt. Hos OPTIQ i Haderslev foretager vi synsfeltscreeninger i de tilfælde, hvor vi vurderer, at det kan være relevant. Vil du vide mere om, hvad en synsfeltscreening omhandler, kan du læse med her.

Hvad måler en synsfeltscreening?

En synsfeltscreening er et godt redskab til at finde ud af, hvad grænserne for dit syn er. Med vores maskiner måler vi dit synsfelt ved hjælp af forskellige pletter: Ser du ikke et udvalg af disse pletter, kan det være fordi, du har små fejl og mangler i sansecellerne på nethinden i dine øjne.

Det kan være svært selv at opdage, at man har problemer med sit synsfelt, da hjernen er god til at fylde hullerne ud. Dog kan det være et alvorligt problem, for eksempel når du skal orientere dig i trafikken.

OPTIQ i Haderslev foretager screeninger af synsfeltet

Vi foretager naturligvis screeninger af synsfeltet, når vi mener, det kan være relevant for dig. Vi gennemgår altid nøje resultaterne sammen med dig, og hvis der er problemer med dit synsfelt, hjælper vi dig naturligvis med at finde ud af, hvad der videre bør ske.