Hjælp til tørre øjne hos OPTIQ i Haderslev

Tørre øjne kan være utroligt generende, og er desværre et udbredt fænomen. Der kan være mange grunde bag oplevelsen af tørre øjne, hvoraf disse varierer fra harmløse til alvorlige. Er du i tvivl om, hvorvidt din øjentørhed kan være symptom på en øjensygdom, råder vi dig altid til at få det tjekket hos en optiker eller læge.

Tips mod almindelig øjentørhed

Heldigvis er langt de fleste tilfælde af øjentørhed blot harmløse, om end irriterende, gener. Vi har samlet nogle tips og tricks, der hos mange kan være med til at lindre eller afhjælpe problemet.

  • Har du problemer med allergi, kan dette sagtens være en af grundene bag øjentørhed. Det kan enten være, du går rundt med uopdaget allergi, eller at din allergi ganske simpelt ikke er velbehandlet. Er du i tvivl, kan du få det testes hos en læge.
  • Indeklimaet kan også være en væsentlig faktor. Er indeklimaet ikke godt, kan det som regel løses ved at lufte ud med jævne mellemrum.
  • Får du ikke blikket nok, når du sidder foran skærmen, kan det hjælpe på øjentørheden at inkludere pauser i løbet af tiden, du sidder foran skærmen.
  • Er dine briller eller kontaktlinser ikke tilpasset korrekt, kan det også skabe øjentørhed grundet irritation. Dette kan din optiker nemt hjælpe med at rette op på.

OPTIQ i Haderslev vejleder og hjælper, når du har tørre øjne

Hos OPTIQ i Haderslev hjælper og vejleder vi mod tørre øjne. Du kan til hver en tid komme forbi til en snak, samt lufte dine symptomer og bekymringer. Vi viderehenviser dig naturligvis til en øjenlæge, hvis vi har mistanke om, at din øjentørhed skyldes et større bagvedliggende problem. På den måde kan du altid være tryg ved, at vi gør hvad vi kan for din komfort og dine øjne.