Blink – så er der ikke et øje tørt

Vi kender det alle: På et eller andet tidspunkt begynder øjet at ”klø” eller at være irritabelt. Som regel sidst på dagen eller ud på aftenen. I disse DVD tider kan man jo altid lige sætte sig med slutningen af ”Borte med blæsten”. Så kommer tårerne automatisk. Spøg til side, der findes i dag flere måde at give øjet den normale fugtighed på. Det vi anbefaler er ”kunstige tårer” eller komfortdråber, som man også kalder dem.

LIGE SÅ NATURLIG SOM AT BLINKE MED ØJET

Vi har øjendråber som er et middel, der fungerer næsten på samme måde som øjets egne tårer. De har jo til formål at holde overfladen af øjet fugtig med en ”tårefilm”. Øjendråberne fungerer på den måde, at det ”smører” øjet med fx hyaluronat. Det er et stof, der findes naturligt i øjet. Hyaluronat fungerer så øjet i en lang periode føles forfrisket og i god balance.

BLINK IND TIL OS

Vi er selvfølgelig klar over, at komfortdråber kan fås mange steder, men som fagfolk, når det gælder øjne, synes vi naturligvis, at det er mest oplagt at købe dem hos os, hvor vi samtidigt kan rådgive om det helt rigtige produkt.